HEWI Social Media Niemcy


Indywidualność drzwi

Kolory | Powierzchnie | Łączenie materiałów

German Design Award 2017

Heldere geometrische vormen, hoogwaardige materialen, duurzame kwaliteit en uitstekend design - dat is het motto van HEWI.

Met HEWI wordt het beslag van 2017 een sieraad aan de deur. Op de BAU toont HEWI uniek beslag, dat de mogelijkheid voor individueel vormgeven biedt. Bestaande uit twee componenten biedt de BAU een nieuwe ongewoonlijke materiaalmix: polyamide treft edelstaal. Kleuren en verschillende oppervlakken geven geheel nieuwe accenten aan de deur. De tweekleurige deurkruk wordt zo het statement van de persoonlijke stijl. HEWI nodigt op de BAU in München uit voor een creatief spel met kleur en materiaal.

Verder zal HEWI een innovatieve beslagoplossing tonen, dat het begrip minimalisme opnieuw definieert en het beslag naar het wezenlijke reduceert. De nieuwe producten worden gecompleteerd door functioneel beslag, die de veiligheid aan ramen en deuren verhogen.

Als marktleider bij generatieoverkoepelende, barrièrevrije oplossingen zet HEWI maatstaven. Het topmerk HEWI biedt overkoepelende sanitair- en bouwbeslagsystemen. Formeel op elkaar afgestemde producten maken een doorlopende vormgeving van de deur tot in de badkamer mogelijk. Voorbeelden voor consequente vormgeving zal HEWI op de BAU 2017 presenteren.

Kom meer te weten en bezoek HEWI in hal B4, stand 328.


Wszystko Pozostałe tematy
Zgadzam się

Ta strona korzysta z plików cookie, aby można było ją optymalnie użytkować. Kontynuowanie nawigacji na naszej stronie internetowej oznacza zgodę na korzystanie z plików cookie.

> Dowiedz się więcej